Tennisstages voor de jeugd: paasvakantie

Voor wie ?

De tennisstages zijn de jeugd zijn zowel voor beginners als voor gevorderde jeugdspelers. De groepen worden ingedeeld naar leeftijd en/of niveau.

De deelnemers moeten geen lid zijn van Tennisclub Reinaert.

Prijzen ?

In de prijzen voor de tennisstages is heel wat inbegrepen: vergoeding lesgevers, organisatiekosten, huur van de terreinen, verzekering (indien VTV-lid), gebruik van didactisch materiaal (o.a. video), rackets en ballen, omnisportmateriaal en ook kinderopvang voor en na de tennislessen.

Voor prijzen en verdere inlichtingen, ga naar Jan Stilten Tennisschool website

Maaltijden ?

De deelnemers hebben de keuze tussen warme maaltijden of een lunchpakket zelf mee te brengen. Dranken zijn verkrijgbaar aan de bar en daar contant te betalen.

Programma ?

Voor de kinderen voorzien we voor-opvang vanaf 9:00 en na-opvang tot 16:30.
De stage zelf loopt van 9:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 15:30, met afwisselend tennisles, conditietraining, omnisport en spel.
De lunchpauze is gepland van 12:00 tot 13:00.

Bij regenweer wordt binnen voor aangepaste alternatieven (video, quiz, ...) gezorgd.

Benodigdheden ?

Aangepaste sportschoenen met gladde zool zijn verplicht (dus geen joggingschoenen met ribbels). Beginners kunnen rackets van de tennisschool gebruiken. Neutrale sportkledij is gewenst (geen voetbaluitrusting !). Alle deelnemers dienen zich uiteraard te houden aan het clubreglement.

Betaling ?

Betalingen gebeuren contant bij aanvang van de stage. Bij de eerste stagedag vragen we jullie om ten laatste om 9:15 aanwezig te zijn.

Bijkomende info

Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt er binnen of buiten gesport. De Tennisschool en Tennisclub Reinaert zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen op en rond de terreinen. De deelnemers die aangesloten zijn bij een door de VTV erkende club zijn echter verzekerd. Het aantal deelnemers is beperkt en leden van Tennisclub Reinaert hebben voorrang. We behouden het recht om deelnemers te weigeren. Onder geen enkele voorwaarde wordt een stage later ingehaald of geld teruggestort bij afwezigheid van een deelnemer.